vrijdag 3 november 2017

OP ONTDEKKLASSEN NAAR WESTOUTERWat een heerlijke driedaagse! We vertrokken op woensdagmorgen naar Westouter. Na een korte verkenning en een 10 uurtje zochten we een geschikt bed uit. Iedereen was snel tevreden met zijn slaapplaats en toen werden de bedden gemaakt! We hielpen elkaar heel goed! Wat een fijne sfeer! In de namiddag maakten we kennis met Jatmans en Grijpgraag, twee zeerovers die een schat kwijt waren. We moesten onze zintuigen goed leren gebruiken: kijken, horen, ruiken, proeven, tasten. Via allerlei opdrachten leerden we hier meer over!
Op donderdag trokken we op trektocht en deden we de twee-bergentocht. Met een rugzakje en opdrachten vertrokken we het Heuvelland in! De kookploeg bracht onze pick-nick ter plaatse en we speelden aan de Kosmos naar hartelust!
's Avonds brachten enkele kinderen een optredentje en was er een verhaaltje... Slaapwel allemaal! Weeral een fijne dag die erop zat!
Op vrijdag gingen we op zoek naar de schat. We volgden een spoor en kwamen bij een schatkaart terecht. De schatkaart bracht ons naar de schat. Een hele mooie knuffel voor iedereen! Wat een fijn aandenken aan onze mooie tijd in Westouter!
Kijk eens hoe net het in onze kamer ligt!
vrij spel = blij spel!de zeerovers in actie!


Onze zintuigen leren gebruiken in spelvorm!Wie durft mee op nachtspel?

Op stap en genieten van onderweg zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten